valencia candidata acollir 20 world organic congress

València es postula com a candidata per acollir el 20è Congrés Ecològic Mundial

Espanya es presenta com a país candidat per organitzar la vintena edició del Congrés Ecològic Mundial (Organic World Congress -OWC-, en anglès)  i l’Assemblea General de la Federació Internacional de Moviments d’Agricultura Ecològica (IFOAM), que tocarà celebrar-se el novembre del 2020. València és la ciutat escollida per optar a acollir l’esdeveniment i, en el cas de ser la seleccionada, el lloc de realització seria el Palau Municipal de Congressos de la capital del Túria.

Clica a la imatge per ampliar

La iniciativa neix com a proposta de la Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica (SEAE), i amb la finalitat de promoure la candidatura, s’ha creat un Consorci, format pel Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, la Generalitat Valenciana, la Diputació de València, l’Ajuntament de València, el Consell d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana i la mateixa SEAE. El lema del Congrés seria «El món orgànic creixent cap al paradigma agroecològic».

Aquest Congrés arrossega altres esdeveniments com l’Assemblea General d’IFOAM, conferències prèvies i esdeveniments paral·lels per compartir experiències, innovacions i coneixement sobre el món ecològic. La propera edició se celebra aquest any a Nova Delhi, Índia.